Δεν σας βάζουμε στον κόπο να συγκρίνετε αμέτρητα τεχνικά χαρακτηριστικά πακέτων hosting που πιθανόν περισσότερο θα σας μπερδέψουν παρά θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε, δημιουργήσαμε ένα πακέτο hosting που “απλά σας καλύπτει”. Σε περίπτωση που το site σας ανήκει στο 5% των sites που έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις και θεωρείτε ότι το συγκεκριμένο πακέτο δεν σας καλύπτει, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-4174860.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!

Ultimate Hosting

3.75/μήνα
Απλά σας καλύπτει!
  • 1GB Disk Space
  • 50GB Bandwidth
  • 100 λογαριασμοί email
  • Απεριόριστες βάσεις δεδομένων
  • Απεριόριστα parked domains
 

ΠΑΡΟΧΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ SITE

cPanel control panel

cPanel control panel

Το control panel της cpanel αποτελεί την κορυφαία επιλογή ανάμεσα στα διάφορα control panels που υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά. Μια διαχρονική παρουσία στον χώρο με πολλά πλεονεκτήματα. Το ιδιαίτερα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον του σε συνδυασμό με δεκάδες εφαρμογές και εργαλεία που σας παρέχει το καθιστούν την κορυφαία επιλογή!

 
Εγκατασταση cms απο εμας!

Εγκατασταση cms απο εμας!

Φτιάξτε τώρα την δική σας ιστοσελίδα εύκολα και οικονομικά σε έναν γρήγορο και αξιόπιστο server. Το check-domains.gr σας βοηθά στην εγκατάσταση της πλατφόρμας που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε εντελώς δωρεάν! Απλά ενημερώστε μας για την πλατφόρμα της επιλογής σας αφήστε σε εμάς την εγκατάσταση.

 
CloudLinux

CloudLinux

Με την χρήση του CloudLinux το check-domains.gr φροντίζει για την κορυφαία επίδοση της ιστοσελίδας σας. Το CloudLinux αποτελεί την απόλυτη εγγύηση στην ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την σταθερότητα στην λειτουργία των server μας.

 
No Overselling

No Overselling

Φροντίζουμε να παρέχουμε πάντα ποιοτικές και άρτιες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Το check-domains.gr ακολουθεί μια αυστηρή πολιτική σχετικά με την φιλοξενία ιστοσελίδων για να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

 

 
 

Γιατι Εμας;

ΑΜΕΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΑΜΕΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Το εξειδικευμένο προσωπικό του check-domains.gr είναι πάντα δίπλα σας για οποιαδήποτε απορία ή υποστήριξη. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς μέσω του live chat, της φόρμας επικοινωνίας ή μέσω email.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Με την εμπειρία χρόνων και την κατάλληλη εξειδίκευση το check-domains.gr σας παρέχει άρτιες υπηρεσίες και φροντίζει για την ασφάλεια των παρεχόμενων υπηρεσιών και την βέλτιστη λειτουργία τους.

ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ

Η αφοσίωση μας στην καλύτερη εξυπηρέτηση και η προσπάθεια μας για συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας είναι αποτέλεσμα του ενθουσιασμού και της αγάπης στην εργασία μας.