Το check-domains.gr ιδρύθηκε το 2011 από την εταιρία συμβούλων διαδικτύου Web Builders και αποτελεί το τμήμα που ασχολείται με την ονοματοδοσία στο διαδίκτυο (domain names) και τη φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting). H Web Builders είναι εγκεκριμένος καταχωρητής ονομάτων χώρου από την ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) για τα .gr. Η Web Builders συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες υπηρεσιών διαδικτύου, για να παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν την ονοματοδοσία στο διαδίκτυο και τη φιλοξενία ιστοσελίδων.

Check Domains Check Domains

Ο Στοχος μας

Στόχος μας είναι το check-domains.gr να παρέχει ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες web hosting και κατοχύρωσης domain names, δίνοντας έμφαση στην υποστήριξη του πελάτη. Επιθυμούμε να προσεγγίσουμε το κοινό που επιθυμεί έναν γρήγορο server χωρίς προβλήματα άρα και η υποστήριξη να μην είναι απλώς τεχνική αλλά συνολική.

Η Πολιτικη μας

Το προσωπικό του check-domains.gr είναι δίπλα σας για ότι και να χρειαστείτε. Ακόμα και για θέματα που δεν είναι της αρμοδιότητας μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για αυτό μη διστάσετε να μας ρωτήσετε. Μιλάμε στη γλώσσα σας!